Om Kasouga

Hverdagen i den vestlige verden foregår i et højt tempo, da vi præges til, at vi skal nå en masse både på arbejde og i vores fritid. Men vi har brug for at geare ned en gang imellem.

Min drøm har derfor været at skabe en forretning, hvor stemningen opleves som imødekommende og afslappet, hvor du kan gå på opdagelse i en farverig, glad og spændende verden og for en lille stund glemme tid og sted i rolige harmoniske omgivelser.

Konceptet er anderledes farverigt tøj, accessories, økologiske delikatesser og kunsthåndværk, som du ikke finder de fleste andre steder. Derfor stammer mange af varerne fra mange forskellige steder i verden: Afrika, Indonesien, Indien, Thailand, Mellemamerika mfl. Jeg er uddannet dameskrædder og har også indrettet mit eget skrædderi, hvor vi dels laver tøj til butikken under tøjmærket Kasouga samt syr efter mål og ønsker eller reparerer og opfrisker dit gamle tøj.

Kasouga betyder ”stedet med de mange leoparder” og er en lille by i Sydafrika, hvor tempoet er lavt, bølgerne høje og landskabet smukt. Det var her idéen til butikken opstod for mange år siden.

De varmeste hilsner

Lyd

Lyd Ahlstrand